Reacties van clienten

Wauw, wat treffend. Je videos zijn accuraat. Fijn dat je dit doet. Ik kan er weer verder mee.

Liefs E.

07-07-2020

"Ik heb een reading-healing gedaan via Facebook Messenger videobellen. Vanaf het eerste moment voelde het erg warm en fijn. Er was een goede, vertrouwde sfeer waarbij ik mij erg op mijn gemak voelde. Iris is voor mij een heel fijne spiegel geweest en wist de blokkades haarfijn en op een liefdevolle, humorvolle manier te benoemen waardoor er ruimte voor mij kwam om te helen. De healing was ook duidelijk voelbaar gedurende de hele sessie waarbij het erg warm werd in vooral de onderste chakra's. De kaarten die zij daarbij trok waren een heel fijne ondersteuning en bevestigde de processen erg mooi. Ik ben heel erg blij en dankbaar dat deze sessie met Iris op mijn pad is gekomen. Het heeft blokkades doorbroken, oude pijnen geheeld en ik heb heel mooie stappen kunnen zetten naar het manifesteren mijn droomleven waarin ik vanuit de liefdevolle verbinding voor mijzelf leef, mijn zielsmissie volledig uitdraag en een harmonieuze relatie met mijn tweelingziel heb."

Wendy D.L

03-01-2019

"ik had veel last dat mijn spieren constant vast zaten. Maar na enkele behandelingen ben ik weer pijn vrij."

G.R


"Jarenlang heb ik last gehad van mijn heup na een een botbreuk aldaar, De pijn bleef en ook artsen en fysio konden het niet vinden waardoor ik dacht dat het tussen mijn oren zat.

Ik ben bij Iris geweest om te kijken of zij wat voor mij kon betekenen aangezien ik al veel van andere collega's had gehoord over hun ervaringen. Afspraak gemaakt en echt het was bijzonder. Ze Zei: ik moet je voet masseren, ik weet niet waarom ,maar dat wil ik even bij je doen.Nou kom maar op dacht ik.

Na de behandeling voelde ik dat de pijn in mijn been weg was en ik voelde me zo anders. Onvoorstelbaar. En tot op heden ben ik nog steeds pijnvrij. Wat ben ik dankbaar dat ik naar jou ben gegaan. Ik dacht echt dat het tussen mijn oren zat. Ik geniet nu nog meer. Dank je wel lieve Iris. Je hebt mijn wereld weer een stuk mooier gemaakt."

Liefs J. B


22-08-2020

"Bedankt beste Iris Alles wat je zegt is zo waardevol. Denk nooit dat het raar is of vreemd overkomt of dat het verwarrend is. Anderen zouden het eventueel zo kunnen ervaren, al komt dat doordat het niet met hun bewustzijn (op dat moment) resoneert. Het komt niet door jou of door de ander of door iemand. Bedankt voor je (levens)wijsheid, inzicht, liefde, en alle goede input in je video’s! Je bent een geweldig persoon en het is het beste wat je kan doen dat je je innerlijk – je hart – volgt. Blijf dat altijd doen : ) "

Liefs Medemens
25-08-2020

"Ik vond de reading/healing heel bijzonder. Ze laat me dingen zien die ik zelf nooit zou zien.

Ze heeft me geholpen om mezelf weer te vinden. Ik ben blij dat ze er voor me is altijd."

Liefs Sophie
12-1-2022

Lieve lieve Iris; wat was ik vanmorgen blij en vooral dankbaar voor jouw mooie reading en healing! Je wist me op allerlei fronten te raken en me heel wat wijsheid meegegeven. En wat heb je een geweldige humor; heerlijk..ik hou ervan! Ik hoop dat ik jou een nieuwe spirituele vriendin mag noemen en dat we contact mogen houden! Nogmaals heel veel dank en veel liefs van mij πŸ’™πŸ˜‡πŸ™πŸ€— Netty

Reactie van clienten

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible